Visitation/målgruppe

Visitation/ målgruppe

VISITATION/MÅLGRUPPE

VISITATION/ MÅLGRUPPE

Visitation på vores opholdssted for unge og børn sker ved direkte henvendelse til Vesterager.

Visitationsprocessen er en meget vigtig del af Vesterager som et socialpædagogisk opholdssted. Det er afgørende for en god anbringelse, at anbringende kommune finder det bedste sted for barnet/den unge, som skal anbringes.

Opholdssted for unge og børn

 Vores målgruppe er omsorgssvigtede børn/unge og børn/unge med tilknytningsforstyrrelser.

Samarbejdet med anbringende kommune og opholdsstedet Vesterager beror på tillid og åbenhed omkring barnet/den unge som skal anbringes.

Vesterager vil som opholdssted for børn og unge om muligt gerne have forældre/værge indover anbringelsen. Vi oplever ofte, at familierne hurtigt får tillid til os, hvilket betyder at familierne/netværket bakker op om, at anbringelsen er det bedste her og nu for deres kære. Det er af afgørende betydning for barnet/den unge, at forældrene taler positivt om os, og børnene/de unge oplever vi forstår deres forældre og deres situation.

Skulle du have yderligere spørgsmål til visitation og målgruppe, til vores værdigrundlag eller andet i henhold til os som socialpædagogisk opholdssted, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står også gerne klar til at tage en uforpligtende snak om vores opholdssted for unge og børn i Billum.